Search
Sale!
,

VJ Sport Ultra 2 polkujuoksukengät

Alkuperäinen hinta oli: 169.00€.Nykyinen hinta on: 148.00€.

Vaimennusta ja mukavuutta poluille
Hyvin varvastilaa & kestävä päällinen
Rock plate & uusi pohjakuviointi

Suoratoimitus tuote

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot , Avainsana tuotteelle

Yksi suosituimmista VJ:n kenkämalleista on saanut päivityksen! Uusi VJ Ultra 2 on entistä suojaavampi, vakaampi ja kestävämpi uuden pohjakuvioinnin ja rock platen ansiosta.

VJ Ultra 2 on hyvin vaimennettu polkujuoksukenkä, joka on kehitetty yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa. Nimensä mukaisesti, Ultra 2 soveltuu täydellisesti pitkille matkoille ja niille juoksijoille, jotka arvostavat vaimennuksen tuomaa mukavuutta. Vaimennuksesta huolimatta keveyden tai juostavuuden suhteen ei ole tehty kompromisseja.

Uutena lisäyksenä arvaamattomien ja karujen maastojen kiviä ja oksia vastaan taistelemiseksi Ultra 2:sen ulko- ja välipohjan väliin on sujautettu koko pohjan pituuden kattava Rock Plate. Jalan suojaamisen lisäksi se tekee kengästä entistä vakaamman sekä vähentää energiahäviötä.

VJ:lle tunnusomaisesta loistavasta pidosta huolehtii omasta erikoiskumistamme valmistettu Superior Contact -ulkopohja. Medium+ -lestiin on tuotu lisää varvastilaa, joka tekee juoksusta tasapainoisempaa ja mukavampaa. Aramidikuiduilla vahvistettu päällinen on kestävä ja hengittävä.

Innovatiivisen Fitlockin ansiosta kenkä on jalkaan luonnollisesti ja täydellisesti istuva jatke, joka menee millimetrin tarkasti juuri sinne, minne sinä sen ohjaat. Samalla Fitlock tukee ja suojaa jalkaholvia iskuilta.

Superior contact -pohja on valmistettu omasta erikoiskumistamme, joka takaa pidon alustasta riippumatta. Näillä kengillä ei turhaan sanota olevan planeetan paras pito.

 

 

Yksityiskohdat

 

Lajit Polkujuoksu, Swimrun, Obstacle Course Racing, Sky Running
Leveys-asteikko 4 (1-5)
Sukupuoli Unisex
Välipohjan korkeus 22mm/16mm
Ulkopohja Superior Contact
Päällinen 22% aramidikuituja, 78% Nylon
Nappulan korkeus 4mm
Paino 275g (UK8)
Koko

35,5, 36, 37, 37,5, 38, 39, 39,5, 40, 40,5, 41, 42, 42,5, 43, 44, 44,5, 45, 45,5, 46, 47, 48

Shopping Cart
Scroll to Top