Search

Tarina

Tuikkaus historiaan

Vuonna 2015 isäntä Kari (PuuhaKari) perusti monitoimialan yrityksen. Yrityksen päätoimiala oli rakennusalalla ja kolmisen vuotta myöhemmin päätimme yhdistää intohimomme liikuntaan osaksi yrityksemme tarjontaa. Muutaman toimintavuoden ja “kellarimyynnin” jälkeen löysimme kaupan sijainniksi paikallisen urheiluseuran Inarin Yrityksen talon, joka oli ollut jo pidemmän aikaa tyhjillään.

Koska Lapissa talvi kestää vähintään puoli vuotta, ensimmäisinä tuotteina luontevasti olivatkin hiihtopaketit. Koska hiihto on meille rakas harrastus, pystyimme tarjoamaan myös asiakkaillemme hieman parempaa palvelua ja ymmärrystä niistä tarpeista, joita hiihtäjillä usein on. Olipa kyseessä sitten aloittelija, harrastaja tai “melkein” ammattilainen. Tämän kaiken teimme tietenkin suurella sydämmellä. Hiihtopakettien tarjoaminen menestyikin yli odotusten ja asiakkaiden palautteet palvelustamme olivat erittäin positiivisia sekä kannustavia. Vuonna 2022 päätin jäädä kokoaikaiseksi myyjäksi, koska onhan tämä kivaa palvella asiakkaita ja auttaa heitä saamaan paremmat välineet kuntoiluun. Samalla oli luontevaa perustaa oma yritys ja ostaa PuuhaKarin tuotteet, varusteet ja palvelut.

Asiakkaiden tarpeiden ilmetessä olen laajentanut valikoimaa ja tuoden hiihtovälineistä tutun palvelukokonaisuuden muihin tuotteisiin. Valikoiman laajetessa oli järkevää myöskin perustaa verkkokauppa, josta asiakkaat helposti löytävät tuotteet ja palvelut joita on tarjolla.
Opiskelen, tutkin ja testaan tuotteita, jotta tiedän mitä tarjoan asiakkaille.

Tervetuloa sivustolleni ja seuraathan sometilejä, yritän tehdä “laadukasta” sisältöä ajanpuitteissa.
Terkuin Jori

Tägää #hiihtopaketti

Shopping Cart
Scroll to Top