Sale!
,

VJ Sport Speedhiker tekninen vaelluskenkä

143.00

Vaimennusta ja mukavuutta poluille

Hyvin varvastilaa & kestävä päällinen

Rock plate & uusi pohjakuviointi

Huom. Suosittelemme ostamaan yhtä kokoa suuremman kengän kuin minkä tavallisesti ostaisit.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot , Avainsana tuotteelle

VJ Speedhiker on polkujuoksu- ja vaelluskengän yhdistelmä

Speedhiker on monipuolinen ja urheilullinen ulkoilukenkä, joka on elementissään niin koiran kanssa metsälenkeillä kuin vauhdikkaammassa menossa vaelluksilla vaativammassa maastossa. Speedhiker pärjää pidemmilläkin matkoilla myös teknisessä ja kivisessä maastossa sen muotoilun ja pohjan rockplaten ansiosta.

VJ Speedhiker on rakennettu VJ Ultra 2:n lestille ja pohjalle, eli Ultrasta tuttu urheilullisuus, vaimennus sekä leveän lestin mukanaan tuoma mukavuus löytyvät, unohtamatta planeetan parasta pitoa! Lisäyksenä Speedhikerin väli- ja ulkopohjan välistä löytyy Rock Plate, joka ehkäisee terävien kivien ja oksien tuntumista pohjan läpi, sekä lisää kengän vakautta.

Kenkä on erittäin kevyt, joten askel ei ala painamaan pidemmilläkään matkoilla, ainakaan kengän ansiosta! Kengän takaosan varsi on madallettu, jotta se ei rajoita jalan liikkuvuutta, täten nilkka saa liikkua vapaasti vaihtelevassa maastossa. Madallettu takaosa vahvistaa myös urheilukenkämäistä tuntumaa, joten vauhdin ainoa este olet sinä itse!

Kengän päällysmateriaali on 100% kierrätettyä materiaalia. Päällisen alta löytyy Performadry-kalvo, joka tekee kengästä vedenpitävän, joten märät jalat eivät tule pysäyttämään vaelluksiasi.

 

Yksityiskohdat

 

Lajit Polkujuoksu, vaellus
Leveys-asteikko 4 (1-5)
Sukupuoli Unisex
Välipohjan korkeus 22mm/16mm
Ulkopohja Superior Contact
Päällinen 100% recycled RipStop
Nappulan korkeus 4mm
Paino 370g (UK8)
Koko

35,5, 36, 37, 37,5, 38, 39, 39,5, 40, 40,5, 41, 42, 42,5, 43, 44, 44,5, 45, 45,5, 46, 47, 48

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Scroll to Top