Search
Sale!
, , ,

Peltonen Supra X Skate Universal + Rottefella Xcelerator Pro Skate siteet

348.00

Esittelemme Peltonen Supra X Universalin, lopullisen kumppanin maastohiihdon aktiiviharrastajille. Tarkkuudella ja innovaatiolla valmistetut sukset on suunniteltu nostamaan suorituskykyäsi erilaisilla alustoilla ja olosuhteissa.

Laita minulle kyselyä, niin miton tarkemmin suksien jäykkyydet ja katson löytyykö sopivat.

RAJATTU ERÄ POISTOSUKSIA!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Monipuolisella Universal-pohjalla varustettuina nämä sukset tarjoavat poikkeuksellisen liukumisen ja vakauden erilaisilla lumityypeillä. Parhaimmillaan Universaali on pehmeällä ja puolikovalla alustalla. Supra X kevyt rakenne varmistaa vaivattoman käsittelyn kestävyydestä tinkimättä, mahdollistaen omien rajojen rikkomisen luottamuksella.

Varustettuina Peltosen huipputeknologialla, mukaan lukien herkkä kaarevuusprofiili ja optimaalinen joustavuus, nämä sukset tarjoavat vertaansa vailla olevaa reagointikykyä ja voimansiirtoa jokaisella potkulla. Olipa kyseessä kelloa vastaan kisaaminen tai harjoituslenkistä nauttiminen, Peltonen Supra X Universal lupaa hiihtokokemuksen, joka ei jätä kylmäksi.

Koe maastohiihdon jännitys parhaimmillaan Peltonen Supra X Universalilla – missä suorituskyky ja monipuolisuus kohtaavat jokaisen hiihtäjän matkan.


Pituudet 181, 188, 193
Pohja NanoCarbon WCR Aircell
Profiili Universal
Jäykkyydet Medium,Stiff, X-Stiff

 

Haluan ammattilaisen arvion suksien valintaan

Pituus

181, 188, 193

Jäykkyys

Medium, Stiff, X-Stiff

Shopping Cart
Scroll to Top