Search
Sale!
,

Kästle RS10 Skate rullasukset – Swenor valmistamat laadukkaat vapaan rullasukset

Alkuperäinen hinta oli: 349.00€.Nykyinen hinta on: 198.00€.

Tutustu Kästle RS10 Skate rullasuksiin, jotka tarjoavat huippuluokan suorituskykyä ja laatua kaikentasoisille hiihtäjille. Nämä rullasukset ovat täydellinen valinta rullahiihdon vaativiin olosuhteisiin ja ne tarjoavat erinomaista vakautta, hallittavuutta ja mukavuutta pitkillekin harjoitusmatkoille.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Valmistaja: Swenor
  Kästle RS10 Skate rullasukset ovat Swenorin valmistamat, mikä takaa korkean laadun ja luotettavuuden. Swenor on tunnettu huippulaadukkaista rullasuksistaan, ja Kästle RS10 Skate on tästä erinomainen esimerkki.
 • Sama suksi kuin Swenor Elite Skate
  Kästle RS10 Skate rullasukset ovat käytännössä sama suksi kuin Swenor Elite Skate. Tämä tarkoittaa, että saat tismalleen saman huippusuorituskyvyn ja kestävyyden, mutta Kästlen oman brändin alla.
 • Kevyt ja kestävä rakenne
  Rullasukset on valmistettu kevyistä mutta kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja optimaalisen suorituskyvyn. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan niin kilpailuihin kuin intensiivisiin harjoituksiinkin.
 • Erinomainen vakaus ja hallittavuus
  RS10 Skate rullasukset tarjoavat erinomaisen vakauden ja hallittavuuden, mikä tekee niistä täydelliset niin aloittelijoille kuin kokeneillekin hiihtäjille. Voit luottaa niiden suorituskykyyn myös vaativissa maastoissa.
 • Mukavat ja joustavat pyörät
  Suksissa on laadukkaat, mukavat ja joustavat pyörät, jotka takaavat pehmeän ja tasaisen menon asfaltilla. Pyörät on suunniteltu kestämään kulutusta ja tarjoamaan parasta mahdollista pitoa.

Valitse Kästle RS10 Skate rullasukset ja nauti huippulaadukkaasta rullahiihtokokemuksesta, joka on täysin identtinen Swenor Elite Skaten huipputason suorituskyvyn kanssa. Näiden rullasuksien avulla voit viedä harjoittelusi uudelle tasolle ja saavuttaa parhaat tulokset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kästle RS10 Skate rullasukset – Swenor valmistamat laadukkaat vapaan rullasukset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top