Search
Sale!
,

Kästle RS10 Classic Rullasukset – Swenor valmistamat laadukkaat perinteisen rullasukset

Alkuperäinen hinta oli: 349.00€.Nykyinen hinta on: 198.00€.

Tutustu Kästle RS10 Classic rullasuksiin, jotka tarjoavat huippuluokan suorituskykyä ja laatua kaikentasoisille hiihtäjille. Nämä rullasukset ovat täydellinen valinta rullahiihdon vaativiin olosuhteisiin ja ne tarjoavat erinomaista vakautta, hallittavuutta ja mukavuutta pitkillekin harjoitusmatkoille.

Kästle RS10 Classic rullasukset ovat täydellinen valinta perinteisen hiihtotyylin harrastajille. Nämä rullasukset tarjoavat erinomaisen vakauden ja hallittavuuden, mikä tekee niistä ihanteelliset pitkille harjoitusmatkoille. Kevyt ja kestävä rakenne takaa mukavuuden ja suorituskyvyn kaikilla alustoilla. RS10 Classic rullasukset ovat suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat laatua ja luotettavuutta harjoittelussaan. Nämä rullasukset ovat myös yhteensopivat useiden siteiden kanssa, joten voit käyttää omia suosikkisiteitäsi. Tilaa nyt ja vie hiihtoharjoittelusi uudelle tasolle!

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Valmistaja: Swenor
  Kästle RS10 Classic rullasukset ovat Swenorin valmistamat, mikä takaa korkean laadun ja luotettavuuden. Swenor on tunnettu huippulaadukkaista rullasuksistaan, ja Kästle RS10 Classic on tästä erinomainen esimerkki.
 • Sama suksi kuin Swenor Elite Classic
  Kästle RS10 Classic rullasukset ovat käytännössä sama suksi kuin Swenor Elite Classic. Tämä tarkoittaa, että saat tismalleen saman huippusuorituskyvyn ja kestävyyden, mutta Kästlen oman brändin alla.
 • Kevyt ja kestävä rakenne
  Rullasukset on valmistettu kevyistä mutta kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja optimaalisen suorituskyvyn.
 • Erinomainen vakaus ja hallittavuus
  RS10 Classic rullasukset tarjoavat erinomaisen vakauden ja hallittavuuden, mikä tekee niistä täydelliset niin aloittelijoille kuin kokeneillekin hiihtäjille.
 • Mukavat ja joustavat pyörät
  Suksissa on laadukkaat, mukavat ja joustavat pyörät, jotka takaavat pehmeän ja tasaisen menon asfaltilla. Pyörät on suunniteltu kestämään kulutusta ja tarjoamaan parasta mahdollista pitoa.

Valitse Kästle RS10 Classic rullasukset ja nauti huippulaadukkaasta rullahiihto kokemuksesta, joka on täysin identtinen Swenor Elite Classicin huipputason suorituskyvyn kanssa. Näiden rullasuksien avulla voit viedä harjoittelusi uudelle tasolle ja saavuttaa parhaat tulokset.

Tutustu rullasuksiin kotisivuilla: https://kaestle.com/en-eu/products/rs10-classic

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kästle RS10 Classic Rullasukset – Swenor valmistamat laadukkaat perinteisen rullasukset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top