Search
,

Alpina Action Skate unisex

198.00

Esittelemme Alpina Action Skate -maastohiihtokenkämme, jotka on suunniteltu aktiivihiihtäjille, jotka etsivät huippusuorituskykyä ja mukavuutta laduilla. Tarkkaan harkittuina ja innovatiivisina nämä kengät on suunniteltu nostamaan maastohiihtokokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot , Avainsanat tuotteelle , , ,

Alpina Action Skate -monot yhdistävät tyylin ja toiminnallisuuden, ja niissä on virtaviivainen ja moderni muotoilu. Kevyt rakenne takaa ketteryyden ja herkkyyden, jotta voit liukua vaivattomasti vaihtelevassa maastossa. Monot tarjoavat poikkeuksellista vakautta ja hallintaa jokaisella askeleella.

Edistyksellisten teknologioiden, kuten tukevan kalvon ja turvallisen kiristysjärjestelmän, ansiosta nämä monot tarjoavat vertaansa vailla olevaa nilkan tukea ja räätälöityä istuvuutta. Hengittävät materiaalit ja kosteutta siirtävä vuori pitävät jalat kuivina ja mukavina, jopa intensiivisten harjoitusten tai pitkien lenkkien aikana.

Suunniteltu monipuolisuutta ajatellen Alpina Action Skate -kengät ovat yhteensopivia NNN-siteiden kanssa, mikä varmistaa yhteensopivuuden laajan valikoiman suksien kanssa.

Koko Action Skate

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50

Shopping Cart
Scroll to Top