Search
Sale!
,

Alfa Eide Advance GTX miesten kävelykengät

Alkuperäinen hinta oli: 180.00€.Nykyinen hinta on: 148.00€.

Kevyet GORE-TEX-kävelykengät helppoon tasaiseen vaellukseen ja päivittäiseen käyttöön,  asfaltilla ja kovilla pinnoilla. Suunniteltu ergonomisten periaatteiden mukaan, miten jalka liikkuu kävellessä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot , Avainsana tuotteelle

Automaattinen käännös Alfan sivuilta:

Eide Advance GTX on rento kenkä vapaa-ajan toimintaan, joka varmistaa, että olet mukava päivittäin, olitpa sitten kaupungissa tai luonnossa. Suunniteltu ALFA ja kenkien uudistaja Mike Friton, ja se perustuu jalkojen liikkeen ergonomisiin periaatteisiin kävellessä.

ALFA Nortik -ulkopohja on ergonomisesti suunniteltu tarjoamaan ihanteellisen yhdistelmän tukea jalkaholkin alla, oikeaa pitoa ja tasapainoa kävellessä. Kenkä jättää tilaa varpaiden vapaalle liikkumiselle. Tämä antaa jalkasi tehdä sen, mihin se on suunniteltu, ja takaa vakaamman askeleen. EVA-välipohja tarjoaa pehmeän ja mukavan iskunvaimennuksen kovilla pinnoilla.

Eide on valmistettu kestävistä ja Bluesign®-hyväksytyistä tekstiileistä, jotka takaavat pehmeän ja mukavan tunteen kävellessä.

Rakenteen ansiosta kenkien pukeminen ja riisuminen on helppoa.

GORE-TEX-kalvo tarjoaa vedenpitävän mutta hengittävän kokemuksen.

Tämä tekee Eidesta täydellisen kengän aktiivisten ihmisten jokapäiväiseen elämään, olipa kyseessä sitten toimistolle ja sieltä poistuminen, pidempiä kävelyretkiä tai päiväretkiä viikonloppuisin.

 

 

Yksityiskohdat

 

Paino : 370 g per kenkä (EU 43)

Akselin korkeus : 5,5 cm (EU 43)

Istuvuus : Normaali

Materiaali : bluesign®-hyväksytty tekstiili + GORE-TEX

Pohja : ALFA Nortik

Koko

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Shopping Cart
Scroll to Top