Sale!
, ,

Järvinen Lapponia Skin – Klassiset metsäsukset syvässä lumessa liikkumiseen

Alkuperäinen hinta oli: 498.00€.Nykyinen hinta on: 448.00€. sis alv

Järvinen Lapponia -metsäsukset on suunniteltu vaativaan erähiihtoon ja metsässä liikkumiseen syvässä lumessa. Nämä legendaariset sukset ovat olleet metsämiesten luotettavana apuna vuosikymmenien ajan, ja ne tarjoavat erinomaisen kantavuuden ja vakauden pehmeässä maastossa.

Käytän siteiden asennuksessa 455 sääntöä, mikäli ei ole erityistoiveita. Ilmoitathan kengän koon ja mielellään vaikka pohjanmitta senteissä. Siteen asennuksesta en ota erillistä maksua toistaiseksi.

Järvinen Lapponia -metsäsukset tunnetaan erityisesti niiden poikkeuksellisen pitkästä mitasta ja leveydestä, mikä tekee niistä ihanteelliset syvässä lumessa kulkemiseen. Suksien leveys on 70 mm ja pituudet vaihtelevat aina 230 cm jopa 300 cm asti, mikä takaa erinomaisen kantavuuden pehmeässä maastossa. Sandwich-rakenne, jossa ydin on puuta, yhdistää keveyden ja kestävyyden, tarjoten suksille erinomaisen suorituskyvyn.

Lapponia-suksia on saatavana sekä pitovoideltavana, karvapohjalla että suomupohjaisina. Pitovoideltava ja karvapohja versio ovat voideltavalla luistopinnalla, kun taas suomupohjainen valkoisella voiteluvapaalla pohjalla.

Nämä sukset ovat todellinen klassikko erähiihtäjien keskuudessa ja suunniteltu erityisesti niille, jotka tarvitsevat varmaa ja luotettavaa varustusta hankalissa maasto-olosuhteissa.

Ominaisuudet:

  • Pituudet: 210 cm – 300 cm
  • Leveys: 70 mm
  • Sandwich-rakenne puuytimellä
  • Suomupohjainen tai voideltava malli
  • Erinomainen kantavuus syvässä lumessa
Pituus

230, 260, 280, 300

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Järvinen Lapponia Skin – Klassiset metsäsukset syvässä lumessa liikkumiseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top