Sale!
,

Vaude Astrum EVO 60+10 – Suurikokoinen ja ergonominen rinkka pitkille vaelluksille

Alkuperäinen hinta oli: 230.00€.Nykyinen hinta on: 157.80€. sis alv

Vaude Astrum EVO 60+10 on suunniteltu erityisesti pitkille vaelluksille ja retkille, joissa tarvitset runsaasti tilaa ja mukavuutta. Tämä ergonominen rinkka tarjoaa laajennettavan kapasiteetin ja erinomaisen kantomukavuuden, jotta voit nauttia luonnosta huoletta.

Vaude Astrum EVO 60+10 on luotettava kumppani pitkille vaelluksille. Rinkan 60 litran päälokero, jota voi laajentaa 10 litralla, tarjoaa reilusti tilaa kaikille varusteillesi. Tergolight Comfort -kantojärjestelmä jakaa painon tasaisesti, mikä takaa mukavuuden pitkilläkin matkoilla. Pehmustetut olka- ja lantiohihnat tekevät kantamisesta vaivatonta, vaikka rinkka olisi täynnä.

Useat taskut, kuten etu- ja sivutaskut, helpottavat tavaroiden järjestämistä. Repussa on myös juomapussivalmius ja erillinen alalokero, joka mahdollistaa helpon pääsyn tärkeimpiin tavaroihin. Vedenpitävä sadesuoja suojaa varusteesi huonoissakin sääolosuhteissa.

Ominaisuudet:

  • Tilavuus: 60+10 litraa
  • Tergolight Comfort -kantojärjestelmä
  • Sadesuoja ja juomapussivalmius
  • Useita taskuja ja erillinen alalokero
  • Ympäristöystävällinen Green Shape -sertifioitu materiaali

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaude Astrum EVO 60+10 – Suurikokoinen ja ergonominen rinkka pitkille vaelluksille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top