Sale!
,

Vaude CityGo 14 sininen – Tyylikäs ja käytännöllinen reppu arkeen, sekä pyöräilyyn

Alkuperäinen hinta oli: 99.90€.Nykyinen hinta on: 47.80€. sis alv

Vaude CityGo 14 on moderni ja monikäyttöinen reppu, joka sopii täydellisesti kaupunkielämään, työmatkapyöräilyyn ja vapaa-aikaan. Kompaktin kokonsa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta CityGo 14 yhdistää käytännöllisyyden ja mukavuuden.

Vaude CityGo 14 on kompakti mutta tilava reppu, joka sopii päivittäiseen käyttöön niin kaupungissa kuin toimistolla. Tämä kestävä reppu on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista ja se sisältää useita fiksuja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen kumppanin työmatkapyöräilyyn ja päivittäisiin seikkailuihin.

Repun pääosastossa on hyvin tilaa kannettavalle tietokoneelle, kirjoille ja muille arkisille tarvikkeille. Erillinen 13.3” kannettavan tietokoneen lokero suojaa laitetta matkan aikana, ja monikäyttöiset taskut pitävät muut tavarat järjestyksessä. Eco Finish -pinnoite tekee repusta vedenpitävän, joten se suojaa tavarasi sateelta ilman, että tarvitset erillistä sadesuojaa.

Repun OSRAM Light Me Up Kit -valojärjestelmä (myydään erikseen) tekee siitä turvallisemman valinnan myös hämärässä pyöräilyyn tai kävelyyn, kun voit liittää siihen valon parantaaksesi näkyvyyttäsi liikenteessä. Ergonomiset ja pehmustetut olkahihnat tekevät repun kantamisesta mukavaa koko päivän ajan. Vaude CityGo 14 on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin, ja se sopii täydellisesti heille, jotka liikkuvat paljon ja tarvitsevat repun, joka kestää niin työmatkoilla kuin vapaa-ajalla.

Ominaisuudet:

  • Tilavuus: 14 litraa
  • Erillinen 13.3″ kannettavan lokero
  • Vedenpitävä Eco Finish -pinnoite
  • OSRAM Light Me Up Kit kiinnitys mahdollisuus
  • Pehmustetut ja ergonomiset olkahihnat
  • Valmistettu ympäristöystävällisesti Green Shape -sertifioiduista materiaaleista

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaude CityGo 14 sininen – Tyylikäs ja käytännöllinen reppu arkeen, sekä pyöräilyyn”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top